Vans Sk8 Hi 38 Decon Karina Rozunko 


De Sk8-Hi werd in 1978 geïntroduceerd als ‘Style 38’ en toonde de nu iconische productenable.com zijstreep van Vans op nog een ander innovatief silhouet. Als slechts het tweede model met de herkenbare marker die voorheen bekend stond als de «jazzstreep», bracht de Sk8-Hi de skate-functionaliteit naar een hoger niveau – boven de enkel, waar skateboarders hun onderste ledematen het meest gebruikten en misbruikten. De Sk8-Hi beschermde niet alleen botten tegen skateboards die naar hen werden gekatapulteerd, maar gaf ook een geheel nieuwe look aan het park.

Een nieuwe klassieker in de voetsporen van de Old Skool, de Sk8-Hi brak door de deuren van de organisatie Anaheim, Californië, opgericht in 1966 als de Vans schoenen heren blauw Van Doren Rubber Company. Wat begon als een willekeurige doodle van Paul Van Doren, werd het representatieve symbool van Vans in de vorm van een streep. Samen met een handvol andere Vans Classics-stijlen blijft de Sk8-Hi een typische ambassadeur van de zijstreep-esthetiek en het Vans-merkerfgoed.

De rijke muziekgeschiedenis van Vans wordt misschien het best vertegenwoordigd door gerespecteerde bandleden die ervoor hebben gekozen om de Vans Sk8 Hi 38 Decon Karina Rozunko schoenen te dragen. Bestelwagens waren niet alleen duurzaam op tournee, maar stonden ook als een symbool van tegencultuur. Toen vroege Amerikaanse punk rock beweging iconen zoals Henry Rollins begonnen te verschijnen in kleine clubs die Vans droegen in hun tienerjaren.

Kinderen die buiten het podium door het hele land duiken, volgden. In de jaren negentig Nieuwe uitgave ontwikkelde Vans een programma voor bandschoenen dat op natuurlijke wijze voortkwam uit deze cultuur. Sk8-Hi-modellen gewijd aan legendarische groepen zoals Bad Brains, Iron Maiden, Slayer en Social Distortion zijn gekoesterd als verzamelobjecten door fans en volgers van deze notabelen uit de muziekgeschiedenis en het daarmee verbonden Vans-erfgoed.

https://www.productenable.com/

xv8mu900 Experto Iniciado Asked 6 days ago in Lisboa.
Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.