nike air max 2090 rood


Sinds de officiële lancering op Air Max Day, is de Nike Air Max 2090 niet gestopt om de consument dichter bij zijn gelijknamige decennium te brengen. De rennenomg.com nieuwste trifecta verhoogt de ante omdat het is geïnspireerd door kunstwerken van de retro-futuristische beweging. Hoewel trots gebouwd op de herkenbare eigenschappen van de Air Max 90, die dit jaar zijn 30e verjaardag viert, draagt ​​elk paar van Nike’s ‘huidige schoenen van de toekomst’ in dit pakket kleurarrangementen van jaren die nog zullen voorkomen.

Het laatste exemplaar arriveert in de vorm van een “Bred” (zwart / rood) verloop. «University Red» neemt een groot deel van het Air Max 90-geïnspireerde silhouet over, maar «Black» profiellogo, tongen, hielgebieden en andere accenten zorgen ervoor dat het paar niet tonaal wordt. Zoals nike schoenen zwart wit bij enkele van de meest iconische Jordans aller tijden, levert het tweekleurige kleurenschema op de komende release een gedurfde, maar toch veelzijdige esthetiek op. Onder de voeten zijn Air Max-units het enige onderdeel dat zich overgeeft aan een alternatief voor de scharlakenrode toon. Voorgevormde behuizingen, tussenzolen van schuim en buitenzolen kiezen allemaal voor een meer gedurfde, ‘University Red’-flair.

Kijk eens naar de Nike Air Max 2090 Crater. Deze speciale versie van de Nike Air Max 2090 maakt gebruik van het milieuvriendelijke Crater Foam-materiaal dat zijn nike air max 2090 rood debuut maakte op de Nike Space Hippie-lijn. De schoen is gemaakt van minimaal 20% gerecyclede materialen. Details zijn onder meer lichtblauwe accenten die de spatborden en hielen bedekken, Volt-inlegzolen bovenop een gespikkelde buitenzool gemaakt van 15% Nike Grind-rubber.

Eerder gekleed in Stijlvol een aantal neonkleuren, verzacht de Nike Air Max 2090 eindelijk zijn uiterlijk en implementeert hij een paar neutrale kleurstellingen die de subtielere elementen van de constructie beter laten zien. Hoewel het is bijgewerkt met een beetje Vapor Green, wordt veel van het bovenwerk ingetogen gehouden door middel van een Vast Grey-tint, het gebruik ervan verspreidt zich over de ietwat doorzichtige synthetische schaal en de lederen panelen van het loopvlak en het spatbord. Swooshes dun draad langs de zijkant en vestigt de aandacht op de gelaagde architectuur van het silhouet.

https://www.rennenomg.com/

poqe8qyo Experto Iniciado Asked on 25 noviembre, 2020 in Nueva York.
Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.