Converse all star high hvidDe blev betragtet nicestilly.com som en fritidssko og blev nu købt, fordi de var moderigtige. Converse producerede patroner i hundreder af forskellige variationer, der omfattede udskrifter, mønstre, usædvanlige farver og specielle modeller til forskellige aldersgrupper. Alligevel betragtes Converse “Chuck Taylor” All Star stadig som en af ​​de fem bedste basketballsko gennem tidene.

1980’erne markerede en periode med forandring for Chuck Taylor All Star. Da ny teknologi gjorde det muligt for Converse at producere højt udviklede Converse sko dame sort basketballsko til handling på banen, gik Chuck ind på en anden arena. Det var ikke længere den sportslige helt, det havde været i årtier, men forblev et populært afslappet valg for en enorm demografi, der fejede over alle facetter af kultur og stil.

Mens den er klassisk i sig selv, er Converses Pro Leather-model blevet overskygget af sin Chuck Taylor-modstykke. Alligevel giver basketballikonets Converse all star high hvid Oxford (læs: low-top) eller Ox-udgave en rivaliserende livsstilsmulighed. Og det nyeste passer til foråret på grund af dets neutrale farveskema og chenille-detaljer. I lighed med udgivelser til NBA All-Star Weekend 2020 er overdelene på Pro Leather Ox tonale i enten «hvid» eller «sort».

Skoen består af en syet øvre del, en tåkappe, der normalt er lavet af hvid gummi, og en sål, der Online shopping normalt er lavet af brun gummi. Selvom Chuck Taylors er lavet af forskellige materialer såsom læder, er den originale og mest kendte udgave af skoen lavet af bomuldslærred. Den innovative detalje i den originale sko var den «løse foring» af blødt lærred, der var beregnet til at give fleksibilitet og forhindre blærer.

https://www.nicestilly.com/

4h6lfx6z Experto Iniciado Asked on 8 abril, 2021 in Nueva York.
Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.