Adidas NMD R1 Sale

De Adidas NMD R1 Dames is misschien wel de populairste sneaker op de markt en is snel uitverkocht, waar en wanneer hij ook wordt uitgebracht. Dat gezegd hebbende, let op als je nog steeds een paar probeert te bemachtigen. Je volgende kans op de NMD is het «Camo» -pakket van de Primeknit-constructie, waarbij vier verschillende kleurstellingen van wit / zwart, fel oranje, koningsblauw en olijfgroen op 9 april wereldwijd vallen met een Amerikaanse release medio mei.

De Adidas NMD R1 Heren heeft zich aangesloten bij de Boost-festiviteiten met een paar, gedenkwaardige releases, maar deze week is het echte coming out-feest van de NMD. In totaal zullen 13 paar in de winkelrekken liggen, variërend van een nieuwe exclusieve Adidas NMD R1 Goedkoop voor dames tot een volledige reeks van talloze iteraties van de adidas NMD R1. Premium suède builds zijn in de mix, samen met een meer traditioneel aanbod van mesh en neopreen.

Tot nu toe spaarzaam uitgebracht, staan ​​de dingen op het punt te veranderen. De Adidas NMD R1 Sale laat deze donderdag een volledige aanval op kleurstellingen en constructies vallen, en hier is een samenvatting van ze allemaal. Eigenlijk zijn er misschien nog een paar, maar dit is je meest uitgebreide blik tot nu toe in het volledige assortiment NMD-iteraties, inclusief mesh, suède en neopreen in een breed assortiment aan kleurstellingen en maten voor mannen en vrouwen.
_________________
Chuck 70 sale

Herron91 Experto Medio Asked on 17 mayo, 2021 in Lisboa.
Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.